Coca Cola

Hans Moolenburgh (1925-2018) sinds 1952 arts. Maar zijn geest is even scherp al voorheen en hij heeft nog steeds zijn eigenzinnige visie op gezondheid. ‘Wij behandelen mensen alsof het een veestapel betreft.’  Over Voeding/frisdrank is hij heel duidelijk, voor meer klik hier.

Frisdranken zijn eigenlijk niet zo fris. Om de lage PH waarde van een glas cola enigszins te neutraliseren, moet je letterlijk tientallen glazen water drinken. Aangezien dit vrijwel onmogelijk is, gaat je lichaam bij een te hoge frisdrankenconsumptie na verloop van tijd calcium aan je botten onttrekken in een poging het evenwicht in je lichaam te herstellen. Leg voor de grap maar eens een nagel in een glas cola nog geen 4 uur later is dezelfde nagel verdwenen! En als je dan ook nog eens melk blijft drinken, vergaat het je botten net zo als bij je nagel in het cola glas, wat op latere leeftijd voor osteoporose kan zorgen. Zeker voor vrouwen in de overgang hier rekening mee te houden, klik hier.

Hans Moolenburgh verbaast zich erover hoe weinig belang de gevestigde geneeskunde nog steeds aan goede voeding hecht: ‘Het allerergste is junkfood met kunstmatige kleur- en smaakstoffen – waarvan zoveel kinderen ziek worden – en witte suiker. 

De Amerikaanse artsen Cleve en Campbell hebben een groot onderzoek gedaan naar witte suiker. Zij noemen het ‘pure white and deadly’. Wij kunnen witte suiker niet goed verwerken, het geeft een schok aan de pancreas en er ontstaan allerlei ziekten. Wij zijn een gekonfijte maatschappij: de hoeveelheid suiker die hier wordt gegeten, is verschrikkelijk. Kijk naar de foto hierboven, die eigenlijk geen bijschrift nodig heeft!!

Ik maak me ook grote zorgen over de genetische manipulatie van voedsel. We hebben daarmee iets losgelaten waarvan het eind nog niet in zicht is. Ik heb de eerste allergieën al gezien bij een kind dat regelmatig soja van de supermarkt at. Toen ze overschakelde op soja van het reformhuis verdwenen de klachten. Maar ze doen ook iets geks, Soja wordt genetisch gemanipuleerd om het bestand te maken tegen de steeds grotere hoeveelheden bestrijdingsmiddelen.

Wat ze erin hebben gebouwd, is een gen van het agrobacterium tumefaciens – een parasiet die bij planten kanker veroorzaakt – en een gen uit het bloemkool mozaiekvirus, dat lijkt op het menselijk hepatitis B-virus.  Bekijk zijn video lezing.

Van de hoeveelheid aspartaam in de populaire lightfrisdranken is bewezen dat die giftig is voor ons zenuwstelsel. Helemaal omdat je van vetvrij eten ook nog eens verschrikkelijk veel honger krijgt en je vaak de hele dag alleen nog maar aan eten kunt denken. Echt waar, hoe lighter je eet, hoe meer je eet.

 

Met zoetstof heck jij je systeem, dus krijg je meer hongergevoel, meer hongergevoel betekend meer eten. Zoetstoffen geeft meer kans op Alzheimer. Kortom, hoe meer troep er aan een product is toegevoegd, hoe harder je lever moet werken om het af te breken hoe minder tijd het overheeft om het ‘ normale’ vet dat je voedsel en  je lichaam zit af te voeren. Lightproducten maken je dus alleen maar dikker, krijg je buikvet van. Begrijp het niet verkeerd, er is helemaal niets tegen voeding die van NATURE vetvrij is, zoals bijv. een aardbei en bonen.

Bekijk "De grote light leugen" en lees Voedsel leugen en 5 voedselleugens ontmaskers.

 

Nu je dit weet, hoe denk je nu over light producten en zoetstoffen?

Maak jouw eigen website met JouwWeb