iGene healt DNA test

Krijg grip op je gezondheid dankzij de iGene healt DNA test.

Gepubliceerd op 3 januari 2023 om 16:42

Dankzij de DNA-test iGene HEALTH kun je nu gericht actie ondernemen. Aan de hand van jouw genetische aanleg en een persoonlijke prioriteitenlijst zie je welke leefstijlveranderingen voor jou de meeste gezondheidswinst opleveren.

Kun je gericht bij genetische aanleg actie ondernemen met de iGene DNA-test Healty test?

DNA daar is veel om te doen, men kan er kwaad mee, maar ook veel gezondheidswinst uithalen. Vorig jaar nam ik deel aan een Webinar van de Bloedwaardentest.nl, gezonder dankzij DNA test?’  Enkele jaren terug zag ik in het programma van ‘Dokters van morgen’ met Antoinette Hertsenberg, dat men via DNA afnamen konden zien welke voeding jouw lichaam nodig had. Ik zeg ook altijd, ”iedere bloemkool is geschikt voor iedere lichaam, maar niet ieder lichaam is geschikt voor de bloemkool”.

Stel dat je een genetisch verhoogde kans op een aandoening hebt.

Dit zelfde en meer zag ik terug bij deze Webinar ‘gezonder dankzij DNA test?’ Als orthomoleculaire natuurvoedingsadviseur, vind ook ik het belangrijk om te weten wat mijn lichaam nu echt nodig heeft. Is het genetisch bepaald dat ik bijvoorbeeld: alzheimer, kanker, darmproblemen kan krijgen? Hoe kan ik hier gezondheidswinst uit halen om mijn kans hierin te verkleinen. Welke medicatie kan mijn lichaam verdragen en hoeveel mg? Kortom er is veel winst hierin te behalen en mijn man en ik hebben deze test dan ook gedaan. Zo voorkom je ook onnodige onderzoeken om uit te vogelen waar je klachten nu vandaan komen. Met je DNA gezondgeidspaspoort, die ook strikt persoonlijk, VEILIG EN ANONIEM is, je privacy volledig gegarandeerd is, kun je o.a, onnodige onderzoeken en medicatie voorkomen. Bekijk de replay van de webinar hier. 

Hoe werkt de iGene Health DNA test?

Stel dat je een genetisch verhoogde kans op een aandoening hebt. En stel dat je iets kunt doen om de kans op deze aandoening te verkleinen. Dan is het toch geweldig dat je met die informatie je voordeel kunt doen?

Dankzij de DNA-test iGene HEALTH kun je nu gericht actie ondernemen. Aan de hand van jouw genetische aanleg en een persoonlijke prioriteitenlijst zie je welke leefstijlveranderingen voor jou de meeste gezondheidswinst opleveren. Goede voornemens hoef je niet meer te baseren op de laatste gezondheidstrends. Je kunt kiezen op basis van je eigen DNA!

In dit pakket: iGene app / Ruwe data / PDF rapport / Persoonlijke kenmerken / Medicijn-gevoeligheid / Farmacogenetica / Berichtenservice / Aandoeningen / Leefstijlprioriteiten

Lees hier verder bij welke aandoeningen, medicijngevoeligheid, leefstijladviezen 

 

Is de iGene test iets voor jouw? Doe de test 

De test is te verkrijgen bij bloedwaardentest.nl en bij iGene zelf


Mijn DNA paspoort gaf veel inzicht over mijn lijf en gezondheid. Ik kan nu gerichte mijn leefstijl aanscherpen. Echter wat mij opviel is dat het leefstijl advies, men hier de regulieren richtlijnen hanteert. Bijvoorbeeld bij leefstijl adviezen kan een advies zijn een dash-dieet. Zo op het oog niks mis mee, prima dieet, echter houd dit ook in, meer half volle producten, mager vlees. Minder verzadigdevetten i.v.m. bijvoorbeeld hart en bloedvaten. Ze reppen niet over transvetten die juist de boosdoeners zijn voor aandoening aan bijv. hart –en bloedvaten. We worden dus nog steeds bang gemaakt voor bepaalde vette  met name de verzadigde, die juist mogelijk ook belangrijk zijn voor je hart en hersenen. Als je naar de literatuur kijkt, dan blijken vet-arme diëten ook zeker niet de beste te zijn op de lange termijn. De waarschuwing met betrekking tot verzadigde vetten, had alles te maken met de zogenaamde Keys studie uit de jaren 60, wat inmiddels allang achterhaald is, blijkt ook uit vele studies en kan cardialoog Remko Kuipers je ook meer over vertellen. Toch jammer dat dit zo hardnekkig blijft en er misstanden door ontstaan.  Als leefstijlcoach weet ik dat inmiddels wel, maar u als leek mogelijk niet. Daarom, doe altijd ook een zelfonderzoek, wat je mogelijk aan bijvoorbeeld persoonlijke leefstijl krijgt aangeboden. Onthoud deze vuist regel ook, dat wat de natuur je aanreikt volwaardig in balans en voedzaam is, maar ook hierin "less is more, overdaad schaad". Denk je werkelijk dat onze verre voorouders stierven aan welvaartziektes? Dacht het niet, wel stierven ze aan infectieziektes of lichaamelijke letsel. Wat betreft je DNA/Genen die liegen niet, daar kan je niet omheen.