Welvaart ziekte

Pas in 1959 wordt er verschil gemaakt in type 1 en 2. Geschiedenis diabetes klik hier

Diabetes, een veel voorkomende chronische ziekte, is het te genezen? Het antwoord is JA!

Richard de Leth legt het u uit in, "Genees diabetes type 2 met leefstijl als medicijn!" 

 

Je leest het goed, Diabetes type 2 – in de volksmond suikerziekte - kan genezen worden. Zo zegt hij o.a. "Jarenlang werd er gedacht dat het een ongeneeslijke ziekte was. Dat je ermee moest leren leven. Dit klopt niet. In veel gevallen is het mogelijk om diabetes type 2 om te keren, en ik ga je vertellen hoe. Maar voordat ik je dit ga vertellen zal ik eerst even uitleggen wat diabetes type 2 is. Want om te kunnen genezen moet je eerst weten wat het is en waardoor het wordt veroorzaakt". Hoe klik hier. Online cursus volgen klik hier

 

Wist je dat; De naam diabetes is bedacht door Appollonius uit Memphis (Griekenland) en Asetaeus van Cappadocia. Deze naam wordt 250 jaar voor Christus aan de ziekte gegeven. Dan hoor ik u denken, hoe kan dat toen al. Maar toen was alles nog puur? Maar dan hebben we het hier veelal over type 1

 

Type 1 is bij kinderen en jongeren veruit de meest voorkomende vorm. De meeste gevallen van type 1 ontstaan door de auto-immuundestructie die vaak al vroeg begint; er zijn gevallen waarbij deze vorm zich al openbaart in het tweede levensjaar. Het is echter ook mogelijk dat dit pas na de leeftijd van 25 jaar het geval is; men spreekt dan van LADA's, wat een afkorting is van Latent Auto-immune Diabetes in Adults (Latente Auto-immune Diabetes bij Volwassenen). Door de toename van overgewicht bij kinderen groeit echter het aandeel van type-2-diabeten onder kinderen met diabetes. Daarom laat uw kind eten zoals de natuur het bedoeld heeft. 

In de 21ste eeuw zijn er 5,3 miljoen mensen in Nederland chronisch ziek (cijfers RIVM), ruim 1 miljoen mensen in Nederland slikken antidepressiva, waaronder 22.300 kinderen, in 2011 kregen 16.000 kinderen een antipsychoticum voorgeschreven. De zorg uitgaven bedroeg in 2012, 92,7 miljard euro, 15,16 euro per dag. Dat geef je toch te denken! Wie worden er hier echt beter van, de Farmaceutische wereld zeker!

Depressie wordt nog steeds behandeld alsof er slechts één oorzaak is, dat is onjuist. Het resultaat is een behandeling die niet aanslaat als er een andere oorzaak is. Er kunnen namelijk verschillende oorzaken van depressiviteit zijn. Iedere oorzaak vraagt natuurlijk om een eigen behandeling die op de oorzaak aansluit. 

 

Zo hebben verschillende oorzaken en vragen om een verschillende behandeling nodig. Dit wordt vaak over het hoofd gezien, waardoor een behandeling dan niet of onvoldoende werkt. Een depressie kan worden ingedeeld op basis van de neurotransmitters – signaalstofjes in de hersenen – serotonine, dopamine en GABA.  Bij een serotonerge depressie is er een tekort aan de neurotransmitter serotonine, terwijl er bij een dopaminerge depressie een gebrek is aan de neurotransmitter dopamine. Je raadt het al, bij een GABA-erge depressie is er een tekort aan de neurotransmitter GABA. 

 

Voorbeeld: Depressiviteit is in verband gebracht met ontsteking. Deze ontstekingen worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals een ongezond voedingspatroon, psychosociale stress, te weinig beweging, obesitas, roken, een tekort aan slaap, vitamine D-tekort en een ‘lekke’ darm. Er hoeft echter niet altijd sprake te zijn van een ontsteking. Je zal dus eerst moeten uitzoeken of ontsteking een rol speelt . Met een bloedtest kun je je hs-CRP laten meten. Bij een waarde boven de 3 is er sprake van een ontsteking.

 

Drs. Richard de Leth legt dit uit in zijn blogs, "waarom een behandeling van depresiviteit vaak niet werkt" klik hier

"Een natuurlijke behandeling van depressiviteit (serotonerg, dopaminerg, GABA-erg)" klik hier

 

Ik heb kanker en nu? Het kan iedereen van klein tot groot overkomen. Kanker wat een kut ziekte. Om machteloos en moedeloos van te worden voor de persoon met kanker en voor de dierbare om hun heen. 

1 ding is zeker, de kanker overwinnen. Niks geeft garantie hiervoor zowel op regulier als complementaire geneeskunde. Maar de voorruitzichten op genezing is anno nu wel vergroot. Welk wapen jij hier voor inzet, gelukkig heb jij dit zelf in de hand. Zet je het wapen in voor regulier samen met complementaire/integrale geneeswijze en voeding, helpt deze informatie je wat op weg. 

 

10 jaar lang van 1997-2007 heeft men hierin onderzoek gedaan. In 2007 kwam het rapport hier over uit, hier heeft een onafhankelijke panel wereldwijd van Diet, Nutrition, Physical Activity and Cancer: a Global Perspective, voedingsdeskundigen en de Wereld gezondheidsorganisatie aan gewerkt, met als eindresultaat dat bijv. kanker voor 60% verminderd kan worden door voeding.

 

Volgens regulier kan je helemaal niks aan kanker doen. De wereld gezondheidsorganisatie zegt; "door voldoende licht, gezonde natuurlijke voeding, gezonde lichaamsbeweging en niet roken, bijdraagt om kanker te voorkomen".

 

Te voorkomen, het geeft geen garantie, want er blijft 40% over, hoe kan dat nu?  Die 40 % heeft te maken met je voelen, denken, relatie en de ziel. Dit alles kan je weg tot genezing blokkeren tot een chemo die bijv. niet aan slaat.

 

Hoe kan dit? Henk Fransen Arts, legt dat uit (bron). Neem zeker de tijd om de video te kijken, het kan voor mensen met kanker een opening zijn naar genezing.

 

Henk Fransen behandel centrum Diamant genezend vermogen.

Wie is Henk Fransen? Henk Fransen deed na zijn afstuderen als arts 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. In die jaren had Henk ook een eigen praktijk waarin hij mensen met kanker op weg hielp in de grote hoeveelheid aan alternatieve mogelijkheden. Henk Fransen legt dat hier uit (bron). 

 

In het EHBK online-programma deelt Henk Fransen zijn 30 jaar kennis en ervaring over de beste alternatieve behandelprogramma's bij kanker.

Bekijk hier de introductie video van het EHBK hoe o.a. belangrijk voeding kan zijn. Een van deze voedingsdiëten is het Gerson dieet. 

 

BOEKEN

Boek eten tegen kanker.

Boek Kanker vrij van William Cortvriendt

Voor andere vormen van diëten bij kanker

Nationaal fonds tegen Kanker Nederland

 

Goede zuivere THC Olie, onder begeleiding Suver Nuver

 

Integrale geneeskunde.

Wat is integrale geneeskunde? Klik hier.

Artsen vereniging integrale geneeskunde klik hier.

De  Beter kliniek voor integrale geneeskunde.

 

Een complementaire behandelgeneeswijze kan zijn NTTT 

Niet-toxische tumortherapie (NTTT) ( bron).

Lijst van goed gekwalificeerd orthomoleculaire artsen

Nederlands genootschap orthomoleculaire oncologie

Ledenlijst NGOO.