Fabrieks misleiding

We worden constant op het verkeerde been gezet door instantie waarvan wij denken ze het goed met je voor te hebben, zij weten het, toch? Bijv. ons voedingscentrum, onze hartstichting, maag, darm en lever stichting. Niets is minder waar.

Een mooi voorbeeld is deze;

Blue Band Goede Start Bron Junglen Zwaan. 16 april 2018
De Maag Lever Darm Stichting raadt darmpatiënten ook aan om voor Blue Band Goede Start brood te kiezen. Dit is kunstmatig (bron) witbrood met toegevoegde vezeltjes uit de koker van Unilever. Het is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dit brood bevat meerdere e-nummers, gehydrogeneerd plantaardig vet en dubieuze aroma’s. Op de site van AH vermelden ze dat het brood binnen een maand na aanschaf moet worden geconsumeerd. Komt deze lange houdbaarheid door al die e-nummers? Want de broden die ik zelf bak blijven maximaal 5 dagen goed. Meer lezen (bron)

 

Nu u dit leest, vindt u het dan nog vreemd dat u ziek wordt? Wie hier goed bij zijn de supermarkten en Unilever! Vind u niet dat op deze wijze uw vertrouwen geschaad wordt? Zie ook op safari in de supermarkt en waar u op kunt letten, klik hier.

 

Daarom stap over op een natuurlijk leefpatroon, de natuur heeft het voor u al kant en klaar, u moet alleen de weg er naar toe weer vinden.

Wat zegt het etiket op het pak nou? veel regulier diëtisten houden vaak light producten aan, half volle producten, minder vet. Terwijl je juist gelezen hebben dat we dat moeten laten staan en waarom! Simpel weg, hoe meer euit gehaald hoe meer bewerkt hoe slechter voor ons.

Maar wat zegt het etiket werkelijk als er bijv. op staat 0% vet. Klik hier

De 15 meestgebruikte trucs op voedseletiketten klik hier

Ga op safari in de supermarkt, klik hier

Gelezen? Doe je lichaam een lol ga lekker voor vol. Laat (transvetten) staan ga voor roomboter (dan wel van de boer of biologisch)?

Nog een keer over roomboter klik hier en hier en wat zegt Richard de Leth over margarine, kijk de YuTube VODCAST.

Maak jouw eigen website met JouwWeb